Ferencváros
    Ferencváros
Ferencváros   - Állás
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
diákmunkák munkaerő közvetítők ügynöki tevékenység
egyéb számítógépes munkák
 
  munkaerő közvetítők
 
 Fürge Diák Iskolaszövetkezet
Város: 1092. Budapest
Utca: Ráday u. 9. 268
Telefon: 06 1 2482-010
Fax: 06 1 2482-010
Mobil:
Weblap: www.furgediak.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Állás - diákmunkák
        *  Állás - munkaerő közvetítők
        *  Állás - számítógépes munkák
Bemutatkozás:

Jelenleg a Fürge Diák Iskolaszövetkezet szerte Magyar honban áll rendelkezésére minden szorgalmas diáknak, aki hasznosan szeretné eltölteni a szabadidejét.

 

Bővebb információ a honlapunkon!

Fényképek:

 Meló-Diák Kft.
Város: 1092. Budapest
Utca: Lónyai u. 34. 272
Telefon: 06 1 2176-426, 06 1 2170-227
Fax: 06 1 2188-680
Mobil:
Weblap: www.melodiak.hu
E-mail: info@melodiak.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állás - diákmunkák
        *  Állás - munkaerő közvetítők
        *  Állás - számítógépes munkák
Bemutatkozás:

Ha Ön egy olyan diákvállalkozást keres, amely

 

- 20 éves múlttal, rengeteg tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik - országos hálózatával 40 irodát működtet

- megbízható, gyors és rugalmas

- a minőséget és szabályosságot garantálni tudja

- több ezer referenciával rendelkezik

- teljeskörű felelősség- és balesetbiztosítással rendelkezik tagjai számára

- céges garanciát vállal munkájára

- a szférában piacvezető

- hazánkban elsőként vezeti be az ISO 9002 minőségirányítási rendszert

 

akkor válassza a MELÓ-DIÁK Országos Diákvállalkozási Hálózatot, illetve annak budapesti tagját, az UNIVERSITAS Iskolai Szövetkezetet.

Fényképek:

 Riss & Partner Kft.
Város: 1093. Budapest
Utca: Vámház krt. 11. 4/9 286
Telefon: 06 1 2176-339, 06 1 2176-313
Fax: 06 1 2159-655
Mobil:
Weblap: www.riss.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Állás - egyéb
        *  Állás - munkaerő közvetítők
Bemutatkozás:

Személyzeti Tanácsadó Iroda

Cégünk foglalkozik munkaerő kölcsönzéssel, -közvetítéssel, fejvadászattal, humánus elbocsátással és bérkifizetéssel kapcsolatos adminisztratív teendőkkel.

Hatékony támogatást nyújtunk időszakos és állandó munkaerő gondok megoldására.

Fényképek:

 Humánia Kft.
Város: 1092. Budapest
Utca: Ráday utca 9. 2574
Telefon: 06 1 455-7040
Fax: 06 1 455-7049
Mobil:
Weblap: www.humaniakft.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Állás - diákmunkák
        *  Állás - munkaerő közvetítők
Bemutatkozás:

Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Mielőtt belefognánk a Humánia Kft. történetének ismertetésébe, feltétlenül szólnunk kell a néhány szót a Fürge Diák Iskolaszövetkezetről:

A Fürge Diák Iskolaszövetkezet 1994-ben alakult Pécsett. Alapítói - egyetemisták, főiskolások és friss diplomások - azzal a céllal hozták létre, hogy a munkaerő-piac további szegmenseit nyithassák meg az alkalmi munkákat kereső középiskolás diákok és felsőfokú oktatásban résztvevő hallgatók előtt az 1980-as évek közepétől piaci alapokon működő iskolai szövetkezeti forma keretei között. A szövetkezet az alapítása óta eltelt évek alatt több mint ezer megbízót nyert meg a diákmunka alkalmazásának, harmincezer fiatalt léptetett be tagságába és biztosított számukra pénzkereseti lehetőséget. Tevékenységét kiterjesztette az ország egész területére, és az évek során szinte minden megyeszékhelyen megnyitott önálló képviseletének működtetésével olyan szakmai tapasztalatot halmozott fel, mellyel mind a piacon megjelenő igény, mind a 2001-es törvényi változások indukálta átalakulási kényszer hatására megfelelő háttérrel léphetett ki a felnőtt munkaerő-kölcsönzés piacára.

A szövetkezet vezetői ezért hozták létre 2001. júniusában a Humánia Kft-t, mely már az első gazdasági (fél)évben olyan cégeknél nyert el azóta is általunk teljesített nagy volumenű megbízásokat, mint a Sanofi Synthelabo Rt. (Chinoin) és a MATÁV Rt. (ez utóbbit közbeszerzési eljárás keretében). Ezáltal a két cég az eddig kiépített infrastruktúrát és megszerzett szakmai tapasztalatot közösen kamatoztatva vált a munkaerő-piac egy jelentős szereplőjévé: megbízói és a foglalkoztatottak száma, valamint realizált árbevétele alapján Cégcsoportunk a tíz legnagyobb munkaerő szolgáltató egyike.
Hiszünk abban, hogy a Humánia Kft. erőssége a minőség iránti elkötelezettségben, a nagyfokú rugalmasságban és a testre szabott megoldások kidolgozásában rejlik.

Fényképek:

 Student Marketing és Promóciós Kft.
Város: 1092. Budapest
Utca: Ráday utca 31/b 2811
Telefon: 06 1 456-7400
Fax: 06 1 456-7401
Mobil:
Weblap: www.student.hu
E-mail: info@student.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állás - diákmunkák
        *  Állás - munkaerő közvetítők
Bemutatkozás:

Oldalainkon bemutatkozik az 1987-ben alapított STUDENT Diákszövetkezet, valamint a vele szorosan együttműködve vállalkozó STUDENT Marketing és Promóciós Kft.

Nem szeretnénk együttműködésünk kölcsönös előnyeivel untatni, hiszen Ön bizonyára ismeri a diákmunka és a diákmunka szervezők jellegzetességeit. (Ha nem, akkor kattintson ide.) Álljon inkább itt négy tény, amely mindennél többet mond vállalkozásunkról:

A STUDENT 16 éve működik eredményesen egy gyorsan változó piacon.
2002-ben 3000 diák vállalt munkát a STUDENT-ben.
2002-ben a STUDENT Diákszövetkezet és a STUDENT Marketing és Promóciós Kft. együttes árbevétele meghaladta a félmilliárd forintot.  Megrendelőink tekintélyes névsora talán még Önt meglepi. Azonban a jól csengő neveknél is fontosabbnak tartjuk, hogy partnereinkkel hosszú távú kapcsolatot sikerült kialakítanunk, és megrendeléseink háromnegyedét állandó ügyfeleinktől kapjuk.

Diáktagságunk dinamizmusa, kreativitása és rugalmassága alapján bátran kijelenthetjük, hogy gyakorlatilag bármilyen feladat ellátására képesek vagyunk.

Örömmel vennénk, ha felvenné velünk a kapcsolatot, és büszkék lehetnénk arra, hogy az Ön cégét is megrendelőink között említhetjük!

Fényképek:

 Munka - Erő Kft.
Város: 1093. Budapest
Utca: Lónyay utca 38. 2904
Telefon: 06 1 299-0224
Fax:
Mobil: 06 20 263-4843
Weblap: www.munka-ero.hu
E-mail: fatuska.daniel@munka-ero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állás - egyéb
        *  Állás - munkaerő közvetítők
Bemutatkozás:

Munkaerő-közvetítés, kölcsönzés

Fényképek:

 Ferrjob Kft.
Város: 1094. Budapest
Utca: Liliom u. 34. 4564
Telefon: 06 25 404-561
Fax: 06 25 404-561
Mobil:
Weblap:
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Állás - munkaerő közvetítők
Bemutatkozás:

MUNKAERőKÖLCSÖNZÉS

Telephely:

2400 Dunaújváros Kenyérgyári út 6.

Referencia:

  • D-Ég Radiátor Kft.
  • Dunaferr Lemezalakító
  • Dunaferr ZRt. - takarítás
Fényképek:

 Select Appointments Magyarország Személyzeti Tanácsadó Kft.
Város: 1094. Budapest
Utca: Páva utca 8. 4724
Telefon: 06 1 453-2000
Fax: 06 1 453-0570
Mobil:
Weblap: www.select.hu/select.htm
E-mail: contact@select.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állás - munkaerő közvetítők
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
Bemutatkozás:

Az első Select Appointments Személyzeti Tanácsadó Irodát 1980-ban alapították Londonban azzal a céllal, hogy mind ügyfeleinek, a megrendelő vállalatoknak, mind a munkavállalóknak első osztályú és testre szabott munkaerő-közvetítő szolgáltatást nyújtson.
A Select 1990 óta jelentős munkaerő-közvetítő céggé vált, ma az egyik legismertebb professzionális cégcsoport Nagy-Britanniában, emellett nagy ütemben bővíti nemzetközi hálózatát.

Jelenleg a világ 25 országában 605 Select iroda nyújt különböző személyzeti tanácsadást klienseinek. Cégünk 1999 novemberében összeolvadt a VEDIOR BV.-vel s ezáltal a földkerekség vezető személyzeti tanácsadó cégeinek egyike lett.

Ez a növekedés meggyőző bizonyíték arra, hogy a választott név és a minőségi szolgáltatás melletti elkötelezettség beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

A Select Appointments rövid története és filozófiája

A munkaerő közvetítésének csak egyetlen mércéje van, a közvetített munkaerő minősége. Minden egyes jelöltünknek bizonyítania kell szakmai és személyiségbeli rátermettségét, csak így tudjuk garantálni, hogy a felek kölcsönösen megfeleljenek egymásnak. A sikeres munkakapcsolathoz személyiségnek és ambíciónak mindkét oldalon illeszkednie kell egymáshoz.

A Select Appointments Magyarország Személyzeti Tanácsadó Kft. 1994 óta működik Magyarországon. Cégünk a Vedior csoport tagja.

Adatbázisunk több ezer önéletrajzot tartalmaz, jelöltjeink szakmai tudása széleskörű. A kiválasztás során - bármely tevékenységről legyen szó - mindig ügyfeleink igényei alapján választjuk ki a jelölteket.

Fényképek:

 Land Man 64 Kft.
Város: 1095. Budapest
Utca: Soroksári út 122-126. 6076
Telefon: 06 1 215-4947
Fax: 06 1 215-4947
Mobil: 06 20 946-9762
Weblap: www.landman64.hu
E-mail: zoltan.bano@landman64.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állás - munkaerő közvetítők
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

Cégünk hat  éve dolgozik logisztikával foglalkozó vállalatok raktáraiban,belsö anyagmozgatás tevékenységben.(komissiózás,targonca vezetés,konténer kiszedés illetve berakás,  import   és hazai ruházati termékek feldolgozása /méret,kód,szín,árazás/ címkézés,raklap  pakolás,fóliázás,csomagolás stb)Most indulunk a hatodik évnek,multinacionális áruházak/Tesco, Auschan,Match,Profi  /ellátását biztosító cégekkel. Vállalkozásunk szeretne önöknek árajánlatot ill segítséget nyújtani szakképzett munkaerövel,rugalmas vezetési stílussal. A „ Land Man 64 Kft” elödje, 1999 novemberében kezdte el tevékenységét a Tibbett&Britten Hungária Kft  ócsai úti raktárában. Késöbb lehetöséget kaptunk,már  egy  megnövelt létszámmal ugyan ezen cég üllöi és budafoki telephelyén,targoncás,komissiózó,kocsipakoló,ruhaválogató munkakörben,majd vecsésen a Match üzlet hálózat hütött zöldségraktárában.2003. évtöl  bövitettük üzleti piacunkat  Üllön – K-sped kft(90%-ban zöldség-gyümőlcs raktározás) illetve budafokon a Tesco-val kezdtünk el dolgozni. Az év második felében szerzödést kötöttünk a Menlo World Wide Magyarország Kft-vel,melynek biatorbágyi telephelyén azóta is speciális munkát végzünk (vámraktározás) 2004-ben a Profi Magyarország  Rt -vel állapodtunk meg és fix létszámmal dolgozunk monori raktárában. A minösített  bérdolgozó program keretén belül minden alkalmazottunk,  operációs  igények szerint: targoncavezetöi vizsgával, EÜ könyvvel,munkavédelmi bakanccsal-,ruhával,valamint érvényes munkaszerzödéssel rendelkezik.2004-ben valamennyi munkafolyamatra vonatkozóan bevezetésre került a teljesítmény alapú elszámolás,megrendelöinkkel a vállalkozói díjban, illetve a munka  vállalóinkal  a bérkifizetésekben érvényesítve.

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.