Ferencváros
    Ferencváros
Ferencváros   - Egészség
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
baba-mama gyógynövény tanácsadás
egyéb gyógyszertárak táplálkozás
életmód, egészség magánrendelők, kórházak természetgyógyászat, ezoterika
gyógyászati segédeszközök optika wellnes fitness
 
  egyéb
 
 Dent-Impex R.M. Kft.
Város: 1091. Budapest
Utca: Üllői út 159. 2180
Telefon: 06 1 348-0082
Fax:
Mobil:
Weblap:
E-mail: dent-impexr.m.kft@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - egyéb
        *  Egészség - gyógyászati segédeszközök
Bemutatkozás:

Fogszabályozás

Szolgáltatások

Fényképek:

 3 D Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Város: 1091. Budapest
Utca: Üllői út 113. 2485
Telefon: 06 1 216-6380
Fax: 06 1 216-5040
Mobil:
Weblap:
E-mail: 3d-davidovics@mail.datanet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - egyéb
        *  Egészség - életmód, egészség
Bemutatkozás:
  • Fogászat
    • Dürr-Dental képviselet
  • Planmeca Disztribúció
    • kereskedelem, szervíz
Fényképek:

 ENI - MED Kft.
Város: 1092. Budapest
Utca: Ráday utca 8. II/12. 2540
Telefon: 06 1 299-0835
Fax: 06 1 299-0836
Mobil: 06 70 372-0547
Weblap: www.eni-med.hu
E-mail: eni-med@eni-med.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - egyéb
        *  Egészség - életmód, egészség
Bemutatkozás:

Cégünk rövid ismertetője

Az Eni-Med Kft. 2002-es megalakulása óta a Hippocampus-BRT Kft által gyártott biorezonanciás terápiás készülékek kizárólagos magyarországi forgalmazója.
Cégünk legfontosabb célkitűzése az egészség tudatos megőrzése, a prevenció, valamint a rehabilitáció, azaz:
- Segítséget nyújtunk a szervezet működésének és a környezettel való kölcsönhatásainak megismerésében.

- Szakembereink vezetésével tanfolyamainkon, képzéseinken egyre szélesebb körben terjesztjük az egészségvédelem fontosságát és ebben az egyén felelősségének szerepét.

- Szaktanácsadóink:

Dr. Pfeifenroth Anna Lednyiczky Gábor 
  
Dr. Keresztényi Erzsébet Dr. Németh József 
   
Hajnal - Teleki Csilla Varga Sándor
 

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 9-17h-ig

Fényképek:

 Qualix Kft.
Város: 1093. Budapest
Utca: Lónyay utca 3. 2908
Telefon: 06 1 218-0845
Fax: 06 1 219-5404
Mobil:
Weblap:
E-mail: qualix@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - egyéb
        *  Egészség - életmód, egészség
Bemutatkozás:

Fogászati röntgen

Dohányzásról való leszokást segítő terápia Mora terápiával

Fogászati panoráma

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9 - 18

Fényképek:

 Diva Kft.
Város: 1094. Budapest
Utca: Páva utca 8. 4638
Telefon: 06 1 238-0157
Fax: 06 1 238-0159
Mobil:
Weblap: www.tigi.hu
E-mail: info@divakft.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - egyéb
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

A TIGI professzionális hajápoló szerek ma világszerte ott vannak a legjobb fodrászszalonok polcain, a vendégek közül egyre többen ismerik és keresik a termékeket. A Toni&Guy turnézó művészeti csoportjának bemutatói, a fodrászakadémiák továbbképzései, az oktató videók és szakmai kiadványok évtizedek óta a nemzetközi fodrász szakma csúcsát képviselik. Azt azonban kevesen tudják, hogy honnan és hogyan indult el az öt testvér, s hogy mennyi munka, kitartás, tehetség áll a látványos sikerek mögött.

A Toni & Guy és a TIGI története:

Francesco Mascolo fodrászmester közismert és népszerű ember volt Pompei városában. Amikor 1956-ban szakmai versenyen londoni utazást nyert, elhagyta Olaszországot, hogy új életet kezdjen. Kezdetben a Bond Streeten dolgozott, s hamarosan a családja is csatlakozott hozzá - Maria, a felesége és négy fiuk: Giuseppe (Toni), Gaetano (Guy), Bruno és Andrea. Még ugyanebben az évben megszületett ötödik fiuk, Anthony.
Az 1950-es években a két legidősebb fiú, Giuseppe és Gaetano is kitanulta Francótól a családi mesterséget. Miután nevüket Tonira és Guy-ra változtatták, 1963-ban édesapjukkal közösen megnyitották első fodrászüzletüket az észak-londoni Claphamben. Hamarosan Bruno is csatlakozott a családi vállalkozáshoz, és fokozatos terjeszkedésbe kezdtek három további szalon megnyitásával Streathamben, Mitchamben és Tootingben (Észak-London). Ebben az időben Anthony és Andrea még iskolában voltak.

A hetvenes években Bruno meghódította a fodrászversenyek világát. Elsőként a skóciai Dundee Sunday Post mutatta be vezércikkben a Toni&Guy-t, majd egyre több képes szaklap ismertette Bruno step by step technikáit.

1974-ben az akkor 15 éves Anthony is munkába állt. Ebben az évben három üzletet eladtak, hogy megnyithassák központi szalonjukat Mayfairben, a Davies Streeten.

1975-ben a testvérek megtették az első lépést az oktatás világa felé: egész Nagy-Britanniából érkező fodrásztanulók előtt tartottak bemutatót. Első címlapfotójuk a Miss London borítóján Bruno Chunky-fazonjáról készült, amely az év legjobb brit frizurája díjat kapta.

1976-ban megjelent Bruno első, kétkötetes szakkönyve, a „Hair at Toni&Guy”. Miután címlapra kerültek a Vogue magazinban is, a testvéreket meghívták a Salon’76 nagyszínpadára, a rendezvényre azóta is minden évben visszatérnek.

A fodrásztársadalom kezdett felfigyelni rájuk, ők pedig évről évre újabb stílusirányzatokkal, vágás- és festéstechnikákkal rukkoltak elő. Kollekcióik stílusteremtő erőt képviselnek a divatszakmákban, különösen Anthony fátyol-fonása óta, melyet a Salon’78 közönsége állva ünnepelt. Az első nagysikerű turnékat követően megalakult a Toni&Guy Művészeti Csoport. 1980-ban debütáltak az első fodrász világkongresszus színpadán, a londoni Royal Albert Hallban. Oktató- és showműsoraikkal bejárták már a világ négy sarkát, s a fodrász szakma történetének legsikeresebb csoportja Anthony vezetésével közel két évtizede minden évben kiérdemli a legrangosabb brit és nemzetközi szakmai díjakat. Anthony három alkalommal nyerte el „Az év legjobb brit fodrásza” címet, számtalan más rangos díj mellett. A legújabb kollekciókat bemutató könyvek gazdag fotóanyagát és a posztereket is nagyrészt ő készíti, míg Bruno az oktatóvideókat rendezi.

A Mascolo testvérek mindig kiemelkedő fontosságot tulajdonítottak az oktatásnak, s ez a tevékenységük 1979-ben szervezett keretet kapott egy londoni és egy római akadémia megnyitásával. Az elmúlt 25 év alatt Anthony kiépítette az oktató akadémiák globális hálózatát, melynek egyik legújabb tagja a budapesti Díva Oktatóközpont.

A nyolcvanas években megindult a családi vállalkozás világméretű terjeszkedése: egymás után nyitottak új szalonokat Londonban, Rómában, Dallasban - szalonjaik mára kontinenseket hálóztak be. 1989-ben nyílt meg az első franchise-üzlet, s a Guilford franchise vállalat 1995-ben elnyerte a brit „top business award”-ot. 1998-ban megnyíltak az első Essensuals szalonok is.

Az első Toni&Guy sampon 1977-ben jelent meg a professzionális hajápoló termékek piacán, majd 1979-ben a Toni&Guy eszközök következtek: ollók, hajszárítók, fésűk, kefék. Azóta folyamatosan bővül a termékek köre, melyeket eredetileg a művészeti csoport kreatív színpadi munkájához fejlesztettek ki. A 80-as évek közepén a gyártást az USA-ba helyezték át. Bruno egymás után alkotta meg az Essensuals, a Bed Head, majd a Catwalk termékcsaládokat. Miután különvált a Toni&Guy-tól, ma a TIGI Haircare az egyik leggyorsabban növekedő független, hajápolószereket gyártó cég. A cél ma is: még jobb termékek, elégedett vevők.

Anthony Mascolo kreatív igazgatóként irányítja a professzionális üzletágat. 2004 márciusában a „Bed Head City” kampány keretében a 7 milliós Londont elárasztották a TIGI termékeket népszerűsítő óriás plakátok, a piros emeletes buszok oldalán és 20 metróállomás falán Anthony Mascolo fotói hívták fel magukra a figyelmet.

Új irányvonal az oktatásban a kreatív, motivációs és értékesítési tréning. Az üzleti továbbképzéssel a szalontulajdonosok nagyobb profitra tehetnek szert. Anthony nagy büszkesége a nemrég megnyílt Bed Head Studio, a kreatív fodrászat és fotó oktatásának új londoni helyszíne

Fényképek:

 Raditec Kft. Diagnosztika Centrum
Város: 1091. Budapest
Utca: Üllői út 47. 2207
Telefon: 06 1 216-4600
Fax:
Mobil:
Weblap: www.raditec.hu
E-mail: raditec@raditec.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - egyéb
        *  Egészség - életmód, egészség
        *  Egészség - magánrendelők, kórházak
        *  Egészség - tanácsadás
Bemutatkozás:

A Raditec Kft-t 1993-ban német tőke befektetéssel Dr. med. Hans-Jürgen Daus radiológus alapította Düsseldorfban.
A társaság immáron több mint tíz éve német többségi tulajdonban lévő, a mai napig Hans-Jürgen Daus (M.D.,Ph.D.) úr által német ügyvezetéssel rendelkező radiológiai egészségügyi szolgáltató.

A társaság fő tevékenysége változatlanul a járóbeteg szakellátás a CT-MR diagnosztika területén. A Raditec Kft. a járóbeteg szakellátás mellett a környező, 4.000 ággyal rendelkező kórházak, egyetemi klinikák fekvőbetegeit, többek között a Semmelweis Egyetemi Klinika, valamint ismert egészségügyi magánintézetek betegeit is ellátja.  >>>

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.