Ferencváros
    Ferencváros
Ferencváros   - Sport
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
egyéb sportboltok sportszerek
események, rendezvények
 
  sportszerek
 
 Lukács Rend Bt.
Város: 1091. Budapest
Utca: Kálvin tér 7. 2460
Telefon: 06 1 215-9290
Fax: 06 1 215-9290
Mobil:
Weblap: www.futballcentrum.hu
E-mail: lukacs.istvan1@gmail.com
Tevékenységi körök:
        *  Sport - sportboltok
        *  Sport - sportszerek
Bemutatkozás:

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 10 - 18

Szombat: 10 - 13

Célunk, hogy az Ön igényeit szem előtt tartva segítsünk kiválasztani a legmegfelelőbb terméket és ehhez sok éves tapasztalatunkra alapozott sajtát ötleteinkel segítsük. Kérem tekintse meg folyamatosan bővülő termékeinket. Kérdéseit, észrevételeit szívesen vesszük. Remélem, hamarosan üzletünkben köszönthetem.

Tisztelettel:
Lukács István

Fényképek:

 Vízvonal Kft.
Város: 1092. Budapest
Utca: Ráday utca 33/b 2768
Telefon: 06 1 215-6807
Fax: 06 1 215-6807
Mobil:
Weblap: www.vizvonal.hu
E-mail: vizisport@vizvonal.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Sport - sportboltok
        *  Sport - sportszerek
        *  Üzlet, iroda - egyéb
Bemutatkozás:

VÍZVONAL KFT.
1092 Budapest, Ráday utca 33/b
Tel: (06 1) 218-9051
Tel/Fax: (06 1) 215-6807

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 9-18 és Szombaton: 9-13

Cégünk 1992-ben jött létre, Vízvonal Bt. néven. Alapítóink és alkalmazottaink mindegyike az időközben megszűnt Vízisport Áruház egykori dolgozói közül kerültek ki, így szakmai kompetenciájuk biztos háttérként szolgál a segítségnyújtásban. 1996-ban, árukészletünk folyamatos bővítésével párhuzamosan, Kft.-vé alakultunk. A jelenlegi tulajdonosok, akik szívügyüknek tekintik a vásárlók igényeinek maximális kielégítését: Patta Gusztávné, Takács Zoltánné és Kristóf Attila.

Célunk, a hazai vízisporteszköz-ellátás szabadon hagyott területeinek kitöltése; vitorlás és motoros hajók biztonsági- és védőfelszereléseinek, vízi sportokhoz kapcsolódó ruházati cikkeknek, dísz- és ajándéktárgyaknak árusítása. Kiemelten fontos számunkra, hogy elsősorban hazai beszerzési forrásokra támaszkodó, közvetlenül a gyártóktól származó, s így megfizethető, vevőink igénye szerint folyamatosan változó árukészlettel álljunk vevőink rendelkezésére.
 
A Vízvonal Kft. Ráday utcai boltjában fellelhető és megrendelhető árukészletről Weboldalunk részletesen is informálja vásárlóinkat. Folyamatosan bővítjük oldalunkat, arukészletünk egy része már böngészhető. (Az esetleges hibákért elnézésüket kérjük!)

Cégünk több színtéren is lehetőséget kíván nyújtani a vásárlásra, ezáltal biztosítva termékeink elérhetőségét az ország legtávolabbi pontjaiból is. Így, a személyes vásárláson túl, Internet "Kisboltunk"-on keresztül is elérhetők a nálunk forgalmazott termékek. Jelenleg az Interneten kiválasztott termékeket e-mailen, faxon vagy telefonon tudja megrendelni. A későbbiekben kenyelmesebb "Internetes" rendelés is szélesíti majd a palettát. Rendeléskor kérjuk adja meg elérhetőségét, hogy szükség esetén egyeztethessünk önnel a szállítással kapcsolatos ügyekben. A megrendelt árucikkeket igény szerint utánvéttel vagy házhozszállítással tudjuk a megjelölt célállomásokra juttatni. A házhozszállítás Budapesten 50.000 Ft feletti, vidéken 100.000 Ft felett történő vásárlás esetében INGYENES.

Büszkék vagyunk arra -- s a hozzánk érkező visszajelzések is ezt igazolják --, hogy a mi Üzletünkben még él az a szellemiség, amelynek keretében a vásárló kitüntetett odafigyelésünket élvezheti, s fontosnak érezheti magát. Hangsúlyozott figyelmet fordítunk ugyanis arra, hogy a nálunk megforduló vevőknek a minőségi árucikkeken túl, a lehető legszakszerűbb és legszélesebb körű, minőségi kiszolgálást és segítséget is nyújtsuk. Úgy gondoljuk, hogy rideg és személytelen világunkban az emberek mind jobban vágynak arra a különleges hangulatra, a "kisbolt varázsára", ami Üzletünkbe lépve is megtapasztalható.
 
Próbálja ki Ön is!

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.