Ferencváros
    Ferencváros
Ferencváros   - Jármű
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
alkatrész, kiegészítő haszongépjárművek jármű - kölcsönzés
biztosítás hitel szervizek
egyéb jármű - autóvásár töltőállomások
gumis műhelyek
 
  egyéb
 
 APNet Kft.
Város: 1095. Budapest
Utca: Soroksári út 26. 5867
Telefon: 06 1 219-0556
Fax: 06 1 219-0557
Mobil: 06 20 569-1122
Weblap: www.apnet.hu
E-mail: apnet@apnet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - egyéb
Bemutatkozás:

Az AutoPark-Net Mérnöki Szolgáltató és Tanácsadó Bt. 1999-ben alakult családi vállalkozásként, mérnöki tevékenység, ezen belül gépjármű üzemeltetési, flottakezelési szolgáltatás, valamint közúti forgalomtechnikai tervezés végzésére.

Az először az AutoPark-Net Bt. és két magyar magánszemély tulajdonában lévő APNet Kft. jelenlegi formájában 2002-től működik. 2003. év végétől két magyar magánszemély a tulajdonosa. A céget a tulajdonosok sokéves gépjárműpark kezelési tapasztalatukra alapozva 2001-ben alapították. 2002-ben –tulajdoni átalakítás után - jött létre az APNet Autó-üzemeltető és Autópark-kezelő Kft. Az újonnan létrejött vállalat fő tevékenysége a gépjármű üzemeltetés.

Céljaink:

-A gépjármű üzemeltetés szerteágazó szakmai ismereteket igényel. Szükség van gazdasági, pénzügyi, beszerzési, üzemeltetési, technológiai, biztosítási, jogi, adminisztráció-szervezési, humánpolitikai, arculattervezési és egyéb ismeretekre is.
-Ezen feladatok elvégzéséhez olyan valós segítségre van szükség, ami nem csak a napi munkát segíti, hanem egyben jelentős költségmegtakarítást is eredményez.

Bizonyítani kívánjuk, hogy a magyar közlekedés-mérnöki tudás és a hosszú szakmai gyakorlat egyenrangú, vagy többet is ér, mint bármely külföldi rendszer helyi adaptációja.
Évtizedes gépjármű üzemeltetési szakmai tapasztalatunkat a piacon elérhető legrugalmasabb módon és legmagasabb szakmai színvonalon adjuk át Ügyfeleinknek.
Segítséget nyújtunk a gépkocsit használóknak és az üzemeltetésért felelős vezetőknek is. Akkor is, ha jelentős méretű gépjármű park üzemeltetése a feladat, és akkor is, ha csak egy gépkocsi használata jelent alkalmanként gondot.
Összevont gépjármű üzemeltetési rendszerünk révén a beszerzések során kedvezményeket érünk el, és a kedvezményeket teljes mértékben átadjuk Ügyfeleinknek.
Információs rendszerünk jó alapot biztosít a minőségbiztosítási rendszer bevezetéséhez.

Filozófiánk:

Szolgáltatásunk középpontjában a gépkocsit használó ember áll.
Ügyfeleinket valamennyi probléma megoldásában segítjük, minden percben számíthat ránk mindegyik gépkocsit használó személy.
Felelősséggel tartozunk tevékenységünkért, ezért munkatársainktól megköveteljük, hogy hatékonyan, átláthatóan, ellenőrizhetően dolgozzanak.
Olyan emberi kapcsolatot alakítunk ki a gépkocsit használó Ügyfeleinkkel, ami megkönnyíti minden helyzetben a kommunikációt, a problémák megoldását.
Munkatársaink önálló egyéniségek, de fontosnak tartjuk a direkt belső kapcsolatrendszert, és az egységes, csapat orientált fellépést. Az egyének szakmai javaslatait lehetőség szerint beépítjük rendszerünkbe.
Mindent elkövetünk, hogy munkatársaink szívesen dolgozzanak nálunk. A munkahelyi légkör folyamatos szinten tartása, és javítása a vezetés alapvető prioritása. A csapatépítésen túl megadjuk a lehetőséget a továbbfejlődésre és biztosítjuk a munkavégzésnek megfelelő, és a magyar átlagnál jobb javadalmazást.
Folyamatosan növeljük hatékonyságunkat, mert csak így tudunk egyedi szolgáltatást nyújtani elérhető áron. Szolgáltatásunk élőmunka-igényes, ezért különösen fontos a jól szervezett munkavégzés.

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.