Ferencváros
    Ferencváros
Ferencváros   - Üzlet, iroda
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
biztosítok egyéb hitelirodák
 
  biztosítok
 
 Meritum Biztosítási Alkusz Kft.
Város: 1094. Budapest
Utca: Bokréta utca 11-13 5239
Telefon: 06 1 219-5182
Fax: 06 1 216-0378
Mobil: 06 20 912-6544
Weblap: www.meritumalkusz.hu
E-mail: takacs.anna@meritumalkusz.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Üzlet, iroda - biztosítok
Bemutatkozás:

A Meritum Biztosításközvetítő Kft. 1991. 09. hóban kapott működési engedélyt az Állami Biztosításfelügyelettől. Szerződésben állunk a Magyarországon működő biztosítótársaságokkal, biztosítási módozataik terjesztése céljából.

Megbízóink részére folyamatosan szaktanácsokat adunk meglévő biztosításaikkal kapcsolatban, felülvizsgáljuk ezeket, valamint újabb biztosítási igényeikre vonatkozólag árajánlatokat szerzünk be. Legfőbb feladatunk a biztosítások állandó karbantartása, ügyfeleink szaktanácsokkal való ellátása mind a biztosítások általános ill. egyedi volta, mind a kárrendezés vonatkozásában.

Tevékenységünk megbízóink részére költségmentes.

A Meritum Kft. vegyes állománnyal rendelkezik. Megbízóink között megtalálhatók mind a kis- mind a nagyvállalatok.

Fényképek:

 Progagen Biztosítási Alkusz ás tanácsadó Kft.
Város: 1095. Budapest
Utca: Mester utca 77. 6149
Telefon: 06 1 216-6991
Fax: 06 1 216-6989
Mobil:
Weblap: www.progagen.hu
E-mail: progagen@progagen.hu
Tevékenységi körök:
        *  Üzlet, iroda - biztosítok
Bemutatkozás:

Társaságunk a Progagen Biztosításközvetítő és Tanácsadó Kft. 1995. szeptember 21-én alakult, üzleti tevékenységét 1996. január 1-vel kezdte meg. A Társaság alaptőkéje 5.000.000,- Ft. A Kft. 100 %-os belföldi magánszemélyi tulajdonban van. Tulajdonosok száma: 4 fő.

A kft fő tevékenységi köre: biztosításközvetítés.

Valamennyi Magyarországon működő Biztosítótársaság összes biztosítási módozatával (lakossági-, vállalkozói vagyon-, szállítmány-, általános és szakmai felelősség-, gépjármű kötelező és casco-, betegség-, baleset-, élet- és utasbiztosítások), egyes önkéntes- és magán-nyugdíjpénztárak, valamint a Lakáskassza szolgáltatásaival állunk az Ön/Önök rendelkezésére. Szükség esetén segítséget tudunk nyújtani a kárrendezéshez, valamint biztosítási kérdésekben tanácsadással is tudjuk szolgálni ügyfeleinket.

Fényképek:

 ERIX Kft.
Város: 1096. Budapest
Utca: Vendel utca 11. 6983
Telefon: 06 1 455-6300
Fax: 06 1 455-6399
Mobil:
Weblap: www.erix.hu
E-mail: erix@erix.hu
Tevékenységi körök:
        *  Üzlet, iroda - biztosítok
Bemutatkozás:

Cégünk 1991-ben kezdte meg működését, mint tisztaprofilú, független biztosításközvetítő vállalkozás, azzal a céllal, hogy kidolgozza és kezelje kis-, közép-, illetve nagyvállalkozások vagyon, felelősség-, gépjármű, szállítmány, személy, pénzügyi és egyéb biztosítási konstrukcióit Az induláskor pár fős vállalkozás ma már több, mint 40, szakterületén magasan kvalifikált, munkatársat foglalkoztat. Szolgáltatásaink kialakításakor minden esetben elsődleges szempont, hogy magas színvonalon és teljes körben ki tudjuk elégíteni partnereink igényeit. Ehhez a követelményhez alakítottuk és folyamatosan ehhez igazítjuk társaságunk szervezeti felépítését. Jelenleg 7 önálló, részlegből épül fel az ERIX Kft. Ezek a következők: értékesítés, vagyon és felelősségbiztosítási ügyfélszolgálat, személybiztosítási-, ill. gépjármű-biztosítási osztály, kárrendezési, valamint pénzügyi biztosításokkal foglalkozó csoport.

Cégünk korrekt kapcsolatot ápol a biztosítási piac szereplőivel annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a piacon lévő összes módozatot, illetve egyedi megoldást közvetíteni tudjuk. Nemzetközi kapcsolatrendszerünk révén a biztosítási piac ügyfeleink számára nem csak a Magyarországon működő társaságokat jelenti, hanem a nemzetközi piacot is.

Az ERIX Kft. a kezdetek óta meghatározó és aktív tagja a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének.

Az 1991-ben alakult szövetség fő célkitűzése az érdekvédelem mellett a tevékenység önszabályozása, szakmai, etikai hátterének kialakítása. A szervezet tagjai a biztosítási alkuszi piac mintegy 80%-át mondhatják magukénak.

A szakmai szövetség fő feladati között említhetjük a tagok érdekképviseletét, valamint a szakma önszabályozásának kérdését. Ebben a témakörben útmutatóként a szövetség által készítette és tagjai által elfogadott etikai és versenykódex tekinthető.

A magyar biztosítási piacon a biztosítási alkusz és többes ügynök cégek között egyaránt megtalálhatóak az egyszemélyes vállalkozások és a világ legnagyobb biztosítási brókerházainak magyarországi érdekeltségei. A biztosítási alkuszi tevékenység folytatására jogosult cégek száma több százra tehető, ami a verseny kiéleződését hozta magával, ugyanakkor a legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtására sarkall minden olyan társaságot, amely ennek a versenynek meghatározó szereplője kíván lenni.

A biztosítási világpiac legjelentősebb brókercégeinek magyarországi jelenléte mellett cégünk a hazai piacon az elmúlt évek árbevételi adatait tekintve stabilan a vezető alkuszok között foglal helyet, maga mögé szorítva több jelentős nemzetközi versenytársat. Társaságunk a biztosítási alkuszi piac meghatározó szereplője.

Cégünk a jövőben tovább kívánja erősíteni piaci pozícióit úgy, hogy a gazdasági élet változásaihoz igazodva a megbízói igények mind teljesebb körű kiszolgálását tartja szem előtt. Ebben a munkában előnyös lehet számunkra, hogy hazai tulajdonú cégként jól ismerjük a magyar gazdaság belső mozgatórugóit, jogszabályi hátterét, ezek változásait, a magyar vásárlói szokásokat, mely ismeretek elengedhetetlenül szükségesek egy jól működő biztosítási program kidolgozásához.

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.